Årets accessoar

Årets veskemote 2016 er anvendelig og chic. Ta fram igjen den gamle skinnveska som er inspirert av 1970-tallet, fra skapet. Nå er det skinn og frynser som gjelder. Har du planer om å finne den ideelle, tidløse veska for sesongen, stiller Michael Kors både med elegante, moderne og brukervennlige vesker. Finn veskene på det nordiske markedet til hyggelige priser. Årets accessoarer gir deg tilbehør til alle dine favorittantrekk.

En veske til alle antrekkveskemote

Til basisplaggene i klesskapet passer det ekstra godt med en veske som blir penere jo mer den blir brukt, og som setter prikken over i-en. Markedet bugner av semsket skinn og frynser i år, og dette er til stor glede for de mange hippie-jentene som ønsker ta i bruk 70-tallslooken for fullt. Finn den ideelle vesken og bruk den også til de penere antrekkene. Skinn og frynser kler alle antrekk. Det er både tidløst og gir det komplette antrekket en elegant stil. Ønsker du å bruke noe du allerede har i klesskapet, har du sikkert allerede en veske som appellerer til årets veskemote. Lær og skinn blir penere med tiden, og vi trenger ikke å være bekymret for om materiet falmer som følge av at vi bærer den ofte. Årets vesker er også romslige, og du trenger ikke å velge hva du skal ta med deg. Ta med deg både pc og notatblokk og ha rom for enda mer. Motebildet viser også clutchvesker og håndvesker med friske mønstre. Uansett hva lommeboka di inneholder, er veskemoten 2016 tilgjengelig for alle.

Merkevarer til alle

Ifølge professor Robin Lewis ved The Fashion Institute of Technology i New York har Michael Kors-veskene blitt altfor tilgjengelige for folk flest, noe som har ført til at det har mistet sin status. Dette har selvfølgelig også å gjøre med at veskene selges rimeligere enn andre designervesker. Professor Robin Lewis mener at denne tilgjengeligheten er det samme som døden for en merkevare i motebransjen. Men selv om det rimelige tilbehøret fra MK har fått et billig stempel innad i motebransjen, har store deler av MK-kolleksjonen fortsatt status og er populær blant folk flest, ifølge motejournalist i KK og HENNE, Stine Therese Strand

Du finner Michael Kors i mange forretninger i Norden, og mange nordmenn bærer merket på armen. Med adgang til tidløse vesker som i Michael Kors-kolleksjonen kan vi alle style antrekket med det beste.

Stort utvalg

Veskemoten 2016 er frodig både blant merkevarer og i de mange kjedebutikkene. Uansett om du handler i en fysisk butikk eller online, så kan du også sikre deg sesongens it-veske i klesforretninger som f.eks. Zara og Mango. Finn ditt idelle tilbehør i f.eks. kuskinn hos Zara eller en veske i chict kelim hos Mango. Ekspertenes tips for å style årets antrekk peker på å finne den klassiske vesken med en nøytral farge. Se etter detaljer som dusker, låser og hemper, fine detaljer for å gjøre din look komplett. Ser du mange vesker du ønsker å fylle garderobeskapet med, stiller også kjedebutikkene med priser til en tidel av prisen på de dyrere designerveskene.

På jakt etter årets følgesvenn sikrer du deg også et tidløst accessoar som du når som helst kan style festantrekket med. Dette er tilbehør som garantert også kommer tilbake en senere sesong.