Lommebøker av høy kvalitet

Til tross for at håndfaste penger blir sjeldnere og sjeldnere, er lommebøker likevel i vinden som aldri før. I likhet med armbåndsur, mobiltelefoner og skjerf, er lommebøker blitt motetilbehør for de motebevisste blant oss. Det finnes derfor en lommebok for enhver smak.

Avhengig av hva man foretrekker finner man lommebøker i forskjellig stoff, farger, utforming og funksjonalitet. Lommeboken kan matche kåpen, frakken, vesken eller underbuksa. Det er vel kun fantasien som setter grenser.

Det er også klart at utbredelsen av mobile betalingsløsninger ved hjelp av virtuelle lommebøker, uansett type, avhenger av utrullingen i hvert eneste enkeltland. For å bygge slike betalingsløsninger trenges en full infrastruktur og avtaler med alle banker og betalingsformidlere i det enkelte land.

På getpersonal.no finner du et rikelig utvalg av moderne og moteriktige lommebøker til en anstendig pris.  Om ikke mynter er helt din stil, finnes det også et solid utvalg av kortholdere. Er du derimot av den klassiske skolen, er kanskje en seddelklemme mer din stil.

Lommebok

På Getpersonal kan du gjøre din lommebok enda mer personlig gjennom å gravere inn ditt eget eller noen andres navn. Du kan velge mellom flere skrifttyper og skriftstørrelser. Lommebøkene er laget i skinn og lær av høy kvalitet. Her finner du større lommebøker som kan romme alt du eier av kort, mynter og sedler, men du finner også mindre lommebøker som rommer det som er nødvendig når du for eksempel skal ut på byen eller på konsert.

Med en tøff og unik lommebok fra Getpersonal kan du si mye om hvem du er. En lommebok er er stykke mote som frembringer og fremhever din personlige stil og særegne personlighet. Til tross for at fysiske penger forsvinner med moderniseringen, er lommebøker kommet for å bli. Gjør lommeboken til en del av din personlige stil.