Skal du på neste års Oslo Runway?

Oslo Runway er ikke langt unna, så det lurt å booke hotellrom allerede nå.

Skal du på neste års Oslo Runway? Da er det en god idé å booke hotellrom allerede nå. Bestill oppholdet på passende hoteller som Thon Hotell Munch på hotelloslo.info.

Vær tidlig ute

Oslo Runway erstatter det som før var kjent som Oslo Fashion Week. Oslo Runway er etablert av PR-byrået THIS IS PR i samarbeid med L’Oréal Paris og Norwegian Fashion Institute. Målet med Oslo Runway er å vise frem og etablere norske motedesignere. Årets arrangement var det første, og neste års utgave tar sikte på å bli enda større. Derfor er det lurt å være tidlig ute med tanke på hotell og opphold hvis du har tenkt å delta på arrangementet.

Urbane omgivelser

Av hoteller som ligger strategisk til med tanke på hvor Oslo Runway befinner seg, har man blant andre Thon Hotel Munch i Munchs Gate. Hotellet ligger også pent plassert mellom Tinghuset og Hotel Bristol, og ligger nært alt av shopping og kulturopplevelser det er verdt å få med seg i Oslo sentrum. Hotellet ble totalrenovert i 2012, og er derfor et topp moderne hotell som likevel tilbyr rom til en rimelig penge. Det er derfor perfekt for urbane reisende som er i Oslo i forbindelse med arrangementer som Oslo Runway. Er du en aspirerende designer, journalist, forretningsperson eller bare veldig interessert i mote, er dette et arrangement det er verdt å få med seg for å knytte kontakter og se nye, spennende design.

Du finner oversikt over Thon Hotel Munch på hotelloslo.info, og andre hoteller du kan benytte i forbindelse med Oslo Runway. Å bestille hotellrom på nett er den beste måten å være tidlig ute på, samtidig som det garanterer at du får det beste oppholdet til en rimelig pris.