Trendy deksel til iPhone 11 som passer til antrekkene dine!

Med det rette dekslet kan mobilen din bli et lekkert tilbehør, på lik linje med en veske eller et belte. Ved å kjøpe flere deksler kan du matche yndlingsantrekkene dine, samtidig som du beskytter telefonen din.

iPhone 11 er en svært populær mobil. Ikke bare ser den stilig ut, men den tar også fantastiske bilder til Instagram. Siden mobilen nærmest konstant befinner seg i hånden, kan det være lurt å finne et Iphone 11 deksel som er like trendy som deg!

Hva er trendfargene i 2021?

Vi er nettopp ferdig med årets første kvartal, og vi har hele tre fjerdedeler av 2021 foran oss. Les gjerne mer om hva de største moteprofilene har tro på i år. Sommermoten er rett rundt hjørnet, og vi ser mye pasteller i butikkene. Særlig sjøgrønn, mint, lavendel og pastellgult kan bli de store trendfargene. En sikker vinner er likevel også rødt, hvitt og svart, som de fleste kler. Du vil alltid finne sommerkjoler på markedet i disse fargene. Når du skal finne et deksel som matcher er det lurt å handle på nett. Da har du tilgang på et stort utvalg og kan sammenligne fargene med yndlingsplaggene dine i de største nettbutikkene. Mobildekseltrendene pleier å speile klestrendene, så det blir ikke noe problem å finne noe fint!

Hva slags mobildeksel er best?

Det viktigste er å beskytte mobilen din, og så kommer utseendet i andre rekke som en hyggelig bonus. Velg gjerne et mykt deksel i silikonmateriale som gjør at mobilen tåler knall og fall. Silikondeksler finnes i mange farger, inkludert årets trendpasteller. Dersom du er glad i fargen på mobilen din kan du gå for et klart deksel, for eksempel Spigen Liquid Crystal Clear. Ønsker du ekstra beskyttelse bør du velge et Tough Armor-deksel. Disse variantene har et stativ slik at mobilen kan stå, noe som gjør dem perfekt når du skal ta selfies! Et annet alternativ er en praktisk variant som har innebygget plass til bankkortet ditt. Foretrekker du å bruke små vesker er det lurt å kombinere lommebok og mobil.

Øvrig beskyttelse

Dersom du vil beskytte skjermen din litt ekstra, anbefaler vi også å se etter en skjermbeskytter. Dette er en plastfilm eller et tynt glass som legges over skjermen din for ekstra beskyttelse, uten at det påvirker mobilens utseende negativt på noen måte.