Moteriktige gaver til en mann du er glad i

Her er noen gavetips du kan gi til moteinteresserte menn:

Lang hettegenser i fleece fra The Cover

Denne er ekstremt populær blant yngre urbane menn. Utgaven fra det koreanske motehuset The Cover er en bestselger på store motesider på nett som Yesstyle og The Lees Shop. Er man opptatt av koreansk film og musikk, er det godt mulig at man har sett en eller flere film- eller popstjerner bruke en slik genser – enten på scenen eller på privaten. Lange zip-hoodies i fleece er nemlig gode og behagelig nok til å brukes hjemme når man bare skal slappe av, og de er tøffe nok til å brukes ute på byen når man er sammen med venner. Hettegenseren kan brukes til det meste av casual-klær som jeans, sneakers, boots, luer og flanellskjorter. Akkurat nå er det veldig populært å bruke tettsittende jeans, underskjorte og høye sneakers som et antrekk sammen med hettegenseren. Den lange, tynne passformen gjør at buksene og skoene glir lett sammen med genseren. Kompletter med strikkelue og et skateboard for en kul, urban look.

Hettegenseren fra The Cover finnes i sort og mørkegrå, og har en beskjæring i endene som fremhever stilen din ved å vise litt av underskjorten og buksen din. Modellen er i myk bomull og har både snøring og glidelås. Genseren kan brukes som ytterste plag, men er også smal nok slik at du lett kan ha en ytterjakke over på kaldere dager. Hetten er stor nok til at du enkelt kan ha på lue eller andre hodeplagg under.

Seoul på natten

Frakk i polyester fra Tomonari

Dette er en meget stilsikker frakk fra koreanske Tomonari. Frakken har et særegent print på ryggen. Den har et innerlag med hette som går godt med de fleste innerplag. Frakken har en løs, lang passform som passer perfekt med tettere bukser og høye boots. Med denne er man varm og moteriktig til enhver tid – uansett om du befinner deg i byen eller i akebakken. Den selges i mørkegrå/sort eller matt brun med sort innside i silke. Denne anbefales på det sterkeste.