Norske designere 

Norge er et land som har mye å by på, deriblant flere populære designere som preger moteverdenen. Mote er en særegen greie, og det er rett og slett smak og behag det kommer an på når det gjelder å finne en motestil som man virkelig liker.

Det er ikke slik at en designer kommer til å falle i smak hos alle, men det er det som er så artig med det hele. Det er tross alt det som gjør at vi alle kler oss forskjellig. Vi sitter alle med en egen liten designer i magen.

Fam Irvoll er et navn som har dukket opp innen norsk design de siste årene. Fam Irvoll er en norsk kvinne som har blitt kjent for sin særegne stil på kvinneklær. Utdannelsen sin har hun fått både ved Esmod i Oslo og ved Central St. Martins i London. Navnet Fam Irvoll har vokst seg stort både innenfor og utenfor Norges grenser, og det er flere kjente artister som har falt for de særegne klærne hun designer. Blant annet har klærne til Fam Irvoll blitt brukt av Lily Allen, Tyra Banks, Rihanna, Katy Perry, Nicki Minaj og Lady Gaga. Innenfor Norges grenser har blant annet Samsaya og Charlotte Thorstvedt blitt sett i Fam Irvoll sine kreasjoner. 2012 ble et stort år for designeren, for det var det året hun fikk sitt første soloshow under London Fashion Week.

Et annet kjent merkenavn innen norsk design og klesmerker, er Moods of Norway. Det er ingen tvil om at det er et norsk merkenavn, og merkevaren ble etablert i Stryn i 2003. Det var tre menn som stod for etableringen av det nå så kjente klesmerket, nemlig Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dahlkvist. Et kjennetegn på klesmerket er den rosa Ferguson TE20-traktoren.