Lytt til lydbok på farten

Mange sier at de ikke har tid til å lese bøker, men har du tenkt på muligheten for å kombinere lesingen med andre gjøremål? Med en lydbok kan du gjøre nettopp det. Lydbøker frigjør tid, slik at du kan gjøre to ting samtidig. En lydbok kan også gjøre ensformige gjøremål morsommere, og du kan høre på lydbok nesten når som helst.

Lydbok på jobben

kvinna som lyssnar på ljudbok i smartphoneMed en lydbok på øret, blir rutineoppgaver plutselig mer underholdende. Du kan også lytte på lydbok på vei til og fra jobben, og det er forbausende hvor mange bøker du rekker gjennom på et år. Hvis du liker lydbøker, kan du også finne en gratis lydbok på nettet, og velge mellom bøker fra en rekke sjangere.

Lydbok når du shopper

Shoppingturen kan også være kjedelig, spesielt når du bare skal handle rutineting som mat og forbruksvarer. Da kan lydboken gjøre turen mer spennende, både på vei til og fra butikken, og i selve butikken. En god lydbok gjør at selv det å stå i kø foran kassen blir morsomt. Med lydbok på mobilen, kan du ha med deg bøker i lomma hele tiden, uansett hvor du er, og bokutvalget er veldig stort.

Lydbok hjemme

En lydbok passer også fint når du vasker og rydder hjemme, når du lager mat eller baker, eller når du gjør deg klar til å gå ut. Lydbøker og hørespill for barn gir barna god underholdning når de kjeder seg, eller når du trenger ro til å gjøre andre ting. Mange eldre barn og ungdommer liker også lydbøker, og gode lydbøker kan være med på å skape leselyst og interesse for bøker også blant barn som sier at de ikke liker bøker.

Billige bøker

Lydbøker er billigere enn vanlige bøker, og de tar selvsagt liten plass. Du får også mer frihet, ettersom det er andre som leser for deg. Du har dermed både øyne og hender ledig til å gjøre andre ting, og mange liker å høre på lydbøker for eksempel når de driver med hobbyene sine. En god lydbok gir deg altså mange fordeler, og gjør hverdagen litt morsommere.