Har han har alt han trenger?

Er din bedre halvdel en skikkelig moteløve som har alt han trenger av klær og sko? Da er det muligens en god idé å gi bort en opplevelse i bryllupsgave i stedet.

Du finner mange gavetips til han på http://youwish.no/gavetips/. Her er en anbefalt opplevelse du kan vurdere som bryllupsgave til din utkårede. Gavetips til han:

Ølsmaking på tema

Er dere glade i og interessert i spennende ølsorter og hvordan de blir laget? På temasmaking får dere mulighet til å oppleve ølsmaking på en litt annen måte. Dette er garantert en spennende, morsom og lærerik opplevelse. Du kan gi bort et gavekort på temasmaking som er lagt opp etter tema som øltyper, land eller regioner. Dette er noe av moroa med å dele opplevelsen inn i temaer. Hva med et skikkelig ekstraordinært tema som ost og øl? Hvis du er glad i noen som er glad i mørke øltyper, hveteøl, IPA eller dansk øl, er det fullt mulig å legge opp smakingen etter disse. Dere bestemmer.

Ølsmaking

Kurs, smaking, historie og masse gøy

På temasmakingene går ølguiden i dybden og finner frem mange spennede øltyper innenfor temaet det holdes kurs i. Her får man presentert historien til øltypen, det enkelte landets ølhistorie og -kultur og annen form for fordypning i det som måtte være dagens tema. Underveis får deltakerne smake på mange brygg av forskjellige øltyper fra mange land eller fra ulike mikrobryggerier. De spennende historiene til bryggeriene, øltypen og landets ølkultur hører selvsagt med til opplevelsen. Det blir kanskje vanskeligere å holde tritt med detaljene jo lenger inn i smakingen man kommer, men dette er jo en del av moroa, og slapp av, kursholder blir ikke fornærmet.

En engasjert kursholder som brenner for faget, sørger for at dette blir en morsom og uforglemmelig kveld for dere begge. Smakingen har varighet på omtrent 90 minutter, og gir en generell viten om øl og øltradisjoner gjennom smaking, teori, historiefortelling og en god dose humor. Dette er den perfekte bryllupsgaven til han som har alt og ønsker en litt mer uformell og morsom opplevelse i presang fra deg. Bestill ølsmaking som gave eller som en del av bryllupsreisen.