Gi en nøkkelring med innskrift som gave

Nøkkelring med innskrift er både et personlig og nyttig hjelpemiddel. Den hjelper deg med å samle nøkler i et system og blir levert tilbake til eieren om de mistes. Det er en fin gave når ingenting mangler. Det er en personlig gave samtidig som det er en smart oppfinnelse.

Kjenner du noen som trenger en nøkkelring med egen tekst, så kan du lese videre her. For vil du bli virkelig personlig, så er det ikke vanskelig å skaffe en slik. Det eneste man må gjøre er å legge inn noen få detaljer.

Navn og nummer

Om man ikke vil risikere å miste nøklene for godt, så er det lurt å skrive inn navn og nummer. Da er det enkelt for den som finner dem å kontakte deg. Se for deg alt som kan gå galt om du mister nøklene. De går til huset, hytta, båten, arbeid, fritids-lokalet og safen. Noen vil likevel forbli ganske anonyme, og da kan noen initialer være nok.

Skrift og skriftstørrelse

Videre kan man legge inn ønsket skrift og størrelse. Hvilket uttrykk liker personen som skal få nøkkelringen? Kanskje er man faktisk opptatt av det, som om det var Times New Roman eller Nothing. Størrelsen på skriften er avgjørende for uttrykket av nøkkelringen. Det er lurt å velge en skriftstørrelse mellom 3-6 slik at man får med seg den viktige informasjonen. Vil man bruke koder, så kan man velge 7-11 skriftstørrelse.

Utforming og materialer

Men hva med selve nøkkelringen, hvordan skal den se ut. Det fins mange valg. Her er noen eksempler: Nøkkelring med hjerter, Nøkkelring med fly eller Nøkkelring med elefant.  Det er ikke måte på hvor mange figurer man kan finne her. Og det er ganske smart. For vil du gi den i gave, så vet du kanskje hva personen liker. Kanskje en nøkkelring med fly kan gi et hint om en ferie? Til den andre siden av jorda?

Nøkkelringene fins i flere materialer slik som sølv, stål, metall og aluminium. Det har ikke så stor betydning egentlig, men vit at rustfritt stål også tåler å ligge ute i lang tid. Da er det lettere å finne nøkkelringen også.