Fordeler med ekstra ladere når du tar mange selfier

Laderen til mobilen har kanskje sin faste plass i hjemmet. Mange har for eksempel ladeplater i stua eller på soverommet. Men det er ikke alltid like praktisk å ta med seg en ladeplate. En ladekabel er mye lettere å ha med, for den får plass både i veska, i lomma og i håndbagasjen når du er ute og reiser.

Hvis du har med deg en ladekabel, kan du lade overalt, så sant du har tilgang til strøm. Du finner slik tilgang hos venner og familie, på jobb og noen ganger på toget. Bruk sjansen til å lade mobilen når du er opptatt med andre ting, eller sitter og koser deg med venner. Det er alltid lurt å lade mobilen før den går tom for strøm. Lad mobilen riktig for å få god og rask lading.

Ekstra viktig for deg som tar selfie

Sommer, sol og ferie betyr mange muligheter til å ta bilder. Hvis du liker å ta bilder og selfier, er det ekstra viktig at telefonen er ladet opp og klar til å brukes når som helst. Da er det ekstra viktig å ha med en ladekabel som er lett tilgjengelig overalt. Du trenger kanskje til og med en powerbank. Sørg for at telefonen er ladet slik at du kan ta bilder av deg selv om antrekkene dine. Kanskje du har din egen blogg der du legger ut bildene, eller kanskje du bare vil dele dem med venner på sosiale medier.

Bestill ekstra ladere på nettet

Det er enkelt å kjøpe ladekabler, powerbank og ladeplater på nettet. Varene kommer levert enten i postkassen eller til et utleveringssted i nærheten av der du bor. I tillegg kan du spare penger og du får et stort utvalg. Du finner iPhone lader og lader til andre telefoner hos Batteriexperten. Her kan du også bestille batterier til andre ting i hjemmet. Ladere til mobilen er praktisk å ha mange steder. Kjøp gjerne et par ekstra og ha dem liggende i bilen eller på jobb. Da har du alltid en lader i nærheten.